Over ons

durfnu.intoflow.nl

Ons concept is gebaseerd op leefstijlgeneeskunde, vitaliteit, duurzaamheid en een nieuwe kijk op gezondheid, waarvoor zelfs ESF-subsidie aangevraagd kan worden.

In onze praktijk merken wij hoe vaak een disbalans tussen werk en privé lichamelijke, mentale en emotionele gezondheidsproblemen geeft. Mensen halen het beste uit zichzelf  wanneer zij fysiek en mentaal in balans zijn. Door zelf de regie over de eigen gezondheid, inzetbaarheid en vitaliteit te houden, blijft de mens in balans.

Hoe gezonder en vitaler uw werknemers, des te vitaler en duurzamer uw bedrijf!

Tevredenheid van werknemers verhoogt de productiviteit en verlaagt het ziekteverzuim, zo blijkt uit onderzoek.

Link ESF subsidie:

https://www.uitvoeringvanbeleidszw.nl/subsidies-en-regelingen/duurzame-inzetbaarheid-esf-2014-2020

Link onderzoek:

http://durfnu.intoflow.nl/wp-content/uploads/2019/04/20140925-ruigrok-Netpanel.pdf

durfnu.intoflow.nl visie en missie

durfnu.intoflow.nl is als innovatieve organisatie ontstaan uit de samenwerking tussen leefstijlarts kPNI (Klinische psycho- neuro immunologie) Mathilde Kuijpers en psychodynamisch therapeut & coach Marijke Brouwers met als doel meer balans tussen leefstijl en arbeid te creëren door arbeid en gezondheid aan individuele inzetbaarheid en vitaliteit te koppelen.

durfnu.intoflow.nl pakt dit binnen uw bedrijf graag aan. Voor u als opdrachtgever maken wij een op maat gemaakt plan waarna wij uw medewerkers met de juiste ondersteuning en communicatie motiveren om díe stappen te zetten, waardoor zij fysiek en mentaal in balans komen en blijven.

Onze trajecten zijn gebaseerd op het versterken van de gezondheid van de mens in samenspel met omgevingsfactoren, waardoor leef- en werkomstandigheden beter in balans kunnen komen en blijven. Afhankelijk van uw vraag helpen wij tevredenheid bij uw werknemers te verhogen en als gevolg daarvan minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit.

Het team

Marijke

Als coach, psychodynamisch- & relatietherapeut, extern vertrouwenspersoon & trainer, werk ik individueel binnen mijn praktijk IntoFlow en organisaties. Daarnaast verzorg ik – vaak in samenwerking met andere deskundigen – trainingen zoals o.a. op het gebied van ziekteverzuimpreventie, vitaliteitsbevordering, overgang en levensfase problematiek binnen organisaties.

Ik werk vanuit een positieve psychologische benadering en ga graag de uitdaging aan om mensen te laten groeien. Hierbij focus ik op de positieve gevoelens en kernkwaliteiten van de cliënt en/of de medewerkers.

Mathilde

In mijn praktijk voor integrale geneeskunde Praktijk Oeractief, ontmoet ik veel mensen die vastgelopen zijn, de diagnose Burn-out hebben gekregen of moeten leren leven met een chronische ziekte. Door het lichaam weer de capaciteit te geven zichzelf te herstellen, geef ik hen weer de regie over de gezondheid en het leven terug. Gezondheidswinst is hierbij mijn doel.

Wat ik nog liever wil is ziekte voorkomen, ik gun iedereen een energiek en productief leven.In organisaties geef ik inzicht in gezondheid en het tot stand komen van ziekte. De wetenschap dat je hieraan zelf een belangrijke bijdrage kunt leveren en dat ziekte je niet zomaar “overkomt”, geeft mensen kracht en durf om te veranderen. Ziektepreventie is hier mijn doel.