Wat bieden wij

1. Ziekteverzuim Individuele trajecten

 • Als werkgever wilt u vast voorkomen dat een van uw medewerkers uit balans dreigt te raken door ziekte of burn-out. Met ons tweesporenbeleid met leefstijl- en mentale coaching bieden wij een goed plan ter voorkoming van uitval van uw gewaardeerde werknemer.
 • Tijdens ons inventariseringsgesprek bespreken we met u o.a.:
 • Uw hulpvraag
 • De hulpvraag van uw medewerker
 • Uw verwachting van de balans/disbalans van uw medewerker
 • Met uw medewerker houden wij een intakegesprek

Op basis daarvan maken wij op maat een behandeltraject

 • Dit behandeltraject behelst een gecombineerde behandeling waarin leefstijl, mentale- en emotionele gezondheidsbevordering n.a.v. de intake en eventueel op basis van biometrie en bloedonderzoek wordt meegenomen.

Halverwege het traject vindt een tussentijdse evaluatie plaats en bespreken we het plan m.b.t. de tweede helft van het individuele traject

 • Na afloop van het traject houden wij een nabespreking met u en uw medewerker en worden eventuele toekomstdoelen vastgesteld.

2. Teamtrajecten voor betere gezondheid en samenwerking

Vrijwel iedere organisatie heeft te maken met stress op het werk. Uit onderzoeken blijkt helaas dat werkstress ook tot ziekteverzuim kan leiden. Klachten ontstaan meestal door een verstoorde balans. Hierbij speelt onze leefstijl ook een rol en dan met name de wijze waarop we omgaan met gezondheid. Uw werknemers zijn het belangrijkste werkkapitaal. Met onze vitaliteitsprogramma’s biedt durfnu.intoflow.nl een goede basis voor uw organisatie waarbij wij bewustzijn creëren op gezondheid, fitheid en vitaliteit bij uw personeel. Bewustwording van een gezonde leefstijl draagt bij tot een betere balans tussen werk en privé. Samen met u werken wij aan gezonde medewerkers in een positief werkklimaat aan een gezond bedrijf.

Wilt u naast een teamtraject liever een traject voor het gehele personeel? Ook dat is mogelijk.

3. Teamdagen Intermittent Living

Staat de veerkracht van u en uw werknemers steeds meer onder druk?

Ervaart u steeds meer en meer stress?

Of is het moeilijk om keuzes te maken?

Jagen uitdagingen u meer schrik aan dan vroeger?

Voor u als ondernemer en voor uw werknemers is het in deze onzekere tijd meer dan ooit belangrijk om de beste versie van uzelf te kunnen zijn. Elke dag opnieuw.

Tijdens onze Team Intermittent Living® dagen maakt u kennis met concepten en concrete tools die niet alleen de veerkracht en besluitvaardigheid verhogen, maar vooral krachtig  maken.

Tijdens onze Intermittent Living® Teamdagen  dompelen wij u onder in alle facetten van het concept Intermittent Living®. U ervaart de praktische toepasbaarheid van dit gezonde concept waarbij u te maken krijgt met positieve stress prikkels zoals blootstelling aan kortdurende extreme koude en hitte, intensieve beweging, cognitieve uitdagingen, zuurstofprikkels, intermittent drinking én intermittent fasting.

Teamdagen I.L.® zijn ideaal voor ondernemers én werknemers met:

 • Meer dan een gewone interesse voor gezondheid en zijn/haar energie en gezondheid een boost wil geven.
 • Het verlangen de beste versie van zichzelf te zijn.
 • Het eigen brein wil ‘biohacken’
 • Zijn/haar immuunsysteem wil optimaliseren
 • Zijn/haar besluitvaardigheid wil verbeteren en het stressniveau wil verlagen
 • Aan de slag wil met positieve informatie en praktische tips

Wetenschappelijk onderzoek concept Intermittent Living®

Aan de basis van het concept Intermittent Living® liggen twee onderzoeken: “The study of origin” en “Intermittent Living”. Het concept werd over een periode van 10 jaar ontwikkeld. De resultaten van deze studies werden in gerenommeerde wetenschappelijke tijdschriften gepubliceerd.

Bronnen en wetenschappelijke referenties

 1. https://www.rug.nl/research/portal/publications/the-multiple-faces-of-the-human-immune-system(2be316f9-0ffc-4baa-ae02-d55c123f52c4).html

4. Interactieve lezingen

Op verzoek geven wij interactieve lezingen over vitaliteit, gezondheid, duurzaamheid levensfaseproblematiek en hormoon-gerelateerde problematiek zoals PMS en de overgang. 

Meer weten?

Wij staan open voor uw vragen en bespreken met u de diverse mogelijkheden opdat wij uw wensen kunnen vervullen.